середу, 10 жовтня 2018 р.

Бібліотеки — за здоровий спосіб життя

Шевченківська сільська бібліотека брала участь у обласній акції «Бібліотеки – за здоровий спосіб життя». В рамках акції було проведено низку масових заходів, які розпочалися у Всесвітній день здоров’я (7 квітня) уроком здоров’я «В здоровому тілі – здоровий дух». А також було проведено інформаційний мікс «Будьте здоровими, сильними, дужими», оформлено тематичну поличку «Здоров’я дорожче за багатство» та інше.
Завершальним заходом стала інформаційно-просвітницька акція «Молодь України обирає здоровий спосіб життя», яка розпочалася флешмобом «Руханка» учнів місцевої школи під керівництвом Галини Михайлівни Глушак, вчителя фізкультури.
У заході взяли участь директор Долинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Яремій, заступник директора – начальник відділу соціальної роботи Жанна Димокур, начальник Долинського бюро правової допомоги Галина Стефанишин.заступник начальника управління освіти, молоді та спорту районної держадміністрації Віталій Олійник.
Місцеві поети Оксана Сподар, Тетяна Гавриш-Бріцька, Мирослава Пилипчук-Фединяк, Марія Бойчук прочитали власні твори, присвячені цій темі.
Зав. бібліотеки Надія Олійник презентувала книжковий фуршет «Здоров’я на вашому столі», на якому окрім книжок були фрукти, а також пакети з цілющим зіллям, зібраним Любою Волянською. Доповненням до фуршету була виставка композицій з овочів і фруктів, виконаних учнями місцевої школи.
Людмила Зеленець – письменниця з Тернопільщини – подарувала для бібліотеки свої книги і CD-диски «Правда про алкоголь».
На завершення заходу з програмою «Молодь України обирає здоров’я» виступила агітбригада під керівництвом Павліни Кордасевич.

1 коментар:

  1. З задоволенням відвідала ваш сайт.
    Знайшла багато цікавого, порівняла з роботою нашої системи, дещо взяла для впровадження в роботу з карками Домана.
    https://mamabook.com.ua/kartochky-domana-yly-chemu-mozhno-nauchyt-rebenka-za-30-sekund/
    Так тримати, бажаю творчих успіхів і багато гарних, постійних користувачів. Директор ЦБС Ткаченко Н.Г.

    ВідповістиВидалити